• 0216 475 00 78

07:30 / 18:30

about image

Neden Minik Yıldızlar ?

Eğitimci kadrosu deneyimli ve uzman bir ekiptir. Minik Yıldızlar’da her çocuk özeldir; yeteneklerine, kişilik gelişimine, zeka gelişimine uygun özel bir program uygulanır. Çocukları mutlu edebilecek birçok aktivite mevcuttur. Çocuklar Minik Yıldızlar Anaokulunda hem öğrenir, hem eğlenir, hem başarılı olmanın keyfini yaşar. Minik Yıldızlar Anaokulunda çalışan herkes sevecen ve güler yüzlüdür. Aile sıcaklığı veren, temiz, mutlu, rengarenk, cıvıl cıvıl bir yuvadır. Minik Yıldızların bahçesi huzur dolu, keyifli ve eğlenceli bir oyun alanıdır. Çocuğunuzun pedagojik gelişimi takip edilir. Çocuğunuzla ilgili yaşayabileceğiniz her türlü sorunda pedagojik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Sınıf

Okul Servisi